ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΪΟΥ 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΪΟΥ 2011

An den boreite na diavasete to periexomeno pathste edw.


Πολιτική Δράση
Μηνιαία Ενημερωτική

Ηλεκτρονική Έκδοση_

ΜΑΪΟΣ 2011
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ 11

Φίλες και φίλοι,

Μάϊος, τελευταίος μήνας της άνοιξης. Σιγά - σιγά μπαίνουμε στο καλοκαίρι, σε μια περίοδο υψηλού πολιτικού ενδιαφέροντος για την οικονομική και πολιτική ζωή του τόπου.

Η έλευση της τρόϊκας τις επόμενες ημέρες, θα σημαίνει την οριστικοποίηση πακέτου μέτρων που θα επιφέρουν πλήθος αλλαγών στη ζωή του μέσου Έλληνα.

Νέα φορολογικά μέτρα, νέα μείωση μισθών και συντάξεων, περικοπή κοινωνικών επιδομάτων, είναι τα νέα δεινά που αναμένεται να πλήξουν τη μέση Ελληνική οικογένεια χωρίς δυστυχώς να υπάρχει κάποιο σχέδιο, χωρίς προοπτική, χωρίς αχτίδα αισιοδοξίας.

Από την άλλη, η κυβέρνηση διαδραματίζει έναν περίεργο ρόλο. Από τη μία αφήνει συνεχως διαρροές για νέα σκληρά μέτρα, που τα διαψεύδει αρχικά και μετά τα εφαρμόζει και από την άλλη αφήνει ή αδυνατεί να σταματήσει όλη τη φιλολογία που αναπτύσσεται εντός και εκτός της χώρας περί χρεοκοπίας ή αναδιάρθρωσης του δημόσιου χρέους.

Η Νέα Δημοκρατία εδώ και καιρό ασκεί υπεύθυνη αντιπολίτευση και προσπαθεί με θέσεις και προτάσεις να πείσει την κυβέρνηση για την ανάγκη χάραξης νέας διορθωτικής πολιτικής. Σε λίγες ημέρες θα παρουσιάσουμε αναλυτικά το οικονομικό πρόγραμμα της παράταξης για έξοδο από την κρίση, για να δώσουμε ελπίδα και αυτοπεποίθηση στον Ελληνικό Λαό.

Από εκεί και πέρα θλιβερό θέμα που απασχολεί τους φιλάθλους της πόλης αλλά και έμενα προσωπικά, είναι ο υποβιβασμός του αγαπημένου μας Ηρακλή ύστερα από μία αδικη απόφαση της ΕΠΟ, που βρήκε στο πρόσωπο της ομάδας της Μακεδονίας μας το εξιλαστήριο θύμα για όλα τα δεινά του ποδοσφαίρου. Θα πρέπει άμεσα να επανεξεταστεί το θέμα και να μην υπάρχουν αποφάσεις με δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Η πλήρης κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική παρουσία και δράση μου υπάρχει πάντα στο www.karaoglou.gr


Δηλώσεις- Δραστηριότητες

Κοινή ανακοίνωση Θ. Καράογλου και βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Α' και Β' Περ. Θεσσαλονίκης για τις εξελίξεις στη ΔΕΘ

Δήλωση του Θ. Καράογλου για το έλλειμμα στη συνέντευξη τύπου της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ.

Δηλώσεις κατά τη συνέντευξη τύπου για τα αγροτικά θέματα της Δ. Ε. της ΝΔ Νομού Θεσσαλονίκης, 4 Απριλίου 2011

Δήλωση για την επίσκεψη της Υπουργού Εργασίας στη Θεσσαλονίκη

Άρθρα

Στη Δημοκρατία, δεν υπάρχουν αδιέξοδα, υπάρχουν λύσεις

Νέα μάχη για τον Ηρακλή της καρδιάς μας

Συνεντεύξεις

"Η πολιτική της κυβέρνησης οδηγείται σε αδιέξοδο"

Στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ για το θέμα του νομοσχεδίου της "ρύθμισης της αγοράς παιγνίων"

Συνέντευξη στον Flash 99,4 Θεσ/νίκης στους Χρίστο Τελίδη και Γεωργία Σαδανά - 18.4.2011

 


Σύνολο ερωτήσεων στη Βουλή

 

 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ



Συνεχής εμπαιγμός των ωρομίσθιων εκπαιδευτικών δημοσίων ΙΕΚ της Θεσσαλονίκης Με διωγμό απειλούνται οι Έλληνες της Χειμάρρας Ανθεί το φαινόμενο της πορνείας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης Υποβάθμιση του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης
Κύμα λουκέτων σε επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης

Σε μαρασμό οι αστυνομικές υπηρεσίες στο Νομό Θεσσαλονίκης

Ομιλίες στο Κοινοβούλιο

Ολομέλεια: Ομιλία Θ. Καράογλου κατά τη συζήτηση στη Βουλή της Επίκαιρης Επερώτησης για το Μετρό της Θεσσαλονίκης.

Επιτροπή Μόνιμης Διασποράς του Ελληνισμού για Εθνικά Θέματα

Επιτροπή του Απολογισμού και του Γενικού Ισολογισμού του Κράτους και Ελέγχου της Εκτέλεσης του Προϋπολογισμού του Κράτους:Συζήτηση για την πορεία εκτέλεσης του Κρατικού Προϋπολογισμού κατά το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2011.

 

Για να καταργήσετε το όνομα σας από την λίστα στείλτε λευκό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια; Γράψτε μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίoυ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στη σελίδα www.karaoglou.gr
Πολιτικό Γραφείο Θεσ/νίκης: Μοναστηρίου 13, Όρ. 3ος, Τ.Κ. 546 27, Τηλ.: 2310 525545, Fax: 2310 525547
Πολιτικό Γραφείο Αθήνας: Μητροπόλεως 1, Τ.Κ. 10557, Τηλ.: 2103709325, Fax: 210 3709329

Developed by BrainBox Συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς με θέμα ημερήσιας διάταξης: «Η συμμετοχή των αποστολών της Βουλής σε εκδηλώσεις Ομογενειακών Οργανώσεων». | Εκτύπωση |